DE PAASHEUVEL

Wij zagen een terrein waar een aardig chalet was neergezet en toeval of niet, we kwamen aan op een terrein van wat camping de Paasheuvel bleek te zijn. Wij zijn er gestopt toen bleek dat het een showmodel was waar iemand ons vriendelijk te woord stond en ons vertelde over de mogelijkheden om er een chalet neer te zetten en wat daar de kosten van waren. Hij bleek vertegenwoordiger te zijn van chalet bouwer Mueller uit Apeldoorn
Wij waren meteen enthousiast over de nog beschikbare plekken op het terrein en we besloten ons verder voor te laten lichten over de plaatsing van een chalet op de Paasheuvel in Vierhouten. We namen contact op met de firma Mueller in Apeldoorn. Om een lang verhaal kort te maken: we kochten een chalet en we kochten ook de grond, waarop het chalet geplaatst zou worden. Dat laatste leek ons vooral zinvol om daarmee te voorkomen dat de eigenaar van het terrein later eventueel de mogelijkheid zou hebben om het huurcontract te beƫindigen. Eind december 2006 hebben wij het chalet en de grond waar het op zou worden geplaatst gekocht.
Ik herinner mij nog Pasen 2007, toen we met de kids na een paasbrunch naar de voortgang van de plaatsing van het chalet zijn gaan kijken. Hoe de plaatsing verder is verlopen, zou ik willen laten zien aan de hand van de opnamen die we toen gemaakt hebben.