EDE PRIVE

Zoals gezegd was onze start in Ede niet echt gelukkig.Ineke al meteen in het ziekenhuis in Nijmegen.Ik weet nog goed dat ik de eerste week in Ede in het weekend met de kinderen naar de Openbare Lagere School in de wijk liep om er eens een kijkje te gaan nemen. Dat hadden Ineke en ik ons anders voorgesteld. Maar goed… Ineke kwam al gauw weer thuis uit het ziekenhuis en ons leven in Ede kon echt gaan beginnen. Onlangs hebben wij besloten om naar Haarlem te gaan verhuizen, tijd om terug te kijken naar een jarenlang verblijf in Ede. Ons leven verliep zoals waarschijnlijk bij veel gezinnen. Naast hoogtepunten maakten wij natuurlijk ook wel eens dieptepunten mee. Het lijkt me niet zo zinvol om hier alle vakanties die we elk jaar met de kids hebben gehouden te beschrijven en ook de buitenlandse reizen die ik met Ineke heb gemaakt, laat ik hier maar onvermeld. Twee reizen zou ik wel graag willen noemen.De reis in 1990 met de kids naar Indonesie en de reis met de kids naar Midden Amerika in 1998.. Het waren absolute hoogtepunten in ons gezin.